7.3.2014

helppo ja raikas vuohenjuusto-vesikrassipasta

Secret Wardroben Anna-Marian innoittamani tein illalliseksi vuohenjuusto-vesikrassipastaa. Secret Wardroben postaus kauniine ja herkullisine kuvineen pastasta löytyy täältä.
Kyseessä on noin vuosi sitten Helsingin Sanomissa julkaistusta reseptistä. Alkuperäinen resepti löytyy täältä.


100 g vuohenjuustoa (chèvre)
200 g kivettömiä vihreitä viinirypäleitä
1 rasia vesikrassia
3 kevätsipulia
2 appelsiinia
suolaa ja mustapippuria
400 g simpukkapastaa
1/2 dl hyvää oliiviöljyä
 Leikkaa vuohenjuustosta kuori pois ja murskaa se karkeasti. Laita kulhoon. Raasta appelsiinin kuori, ja purista hedelmästä mehu kulhoon. Lisää mukaan myös hienonnettu kevätsipuli, vesikrassi, puolitetut viinirypäleet ja oliiviöljy.
 Keitä pasta kypsäksi, valuta ja sekoita muiden raaka-aineiden joukkoon. Mausta pasta suolalla ja mustapippurilla.


Reseptistä poiketen ostin täysjyvä simpukkapastaa, tuntui toimivan hyvin näinkin. Olipa ihana syödä hiukan erilaisia makuja. Ainakin meidän versiossa appelsiinin raikas maku oli päällimmäinen asia joka jäi ruasta mieleen. Oli kyllä helppo ja raikas pasta, suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti